Intuïtieve massage

Als je het gevoel hebt dat je het allemaal niet meer aankan en dat de balans tussen je lichaam en je geest is verstoord dan is intuïtieve massage misschien wel wat je nodig hebt. En dan kun je wel echt bij Fysio Wassenaar terecht. Na een lange dag achter de rug te hebben wil je lekker thuis ontspannen aankomen en die lange drukke dag van je af te leggen. Maar dat lukt niet altijd. Je draagt dit gewicht met je mee gedurende de hele dag. Om hiervan af te komen speelt de fysiotherapiepraktijk een herstellende rol. Hier komt een intuïtieve massage goed van pas. Dit kan je inroosteren in je dagelijkse of wekelijkse activiteiten om ervoor te zorgen dat je de druk van de dag niet hoeft te dragen.

Hoe werkt het?

Deze vorm van massage is bedoelt om ontspanning te brengen in niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Het is een totale of anders gezegd een holistische massage therapie. Het werkt ook goed op je emoties. Een intuïtieve massage werkt herstellend op het fysische welzijn. Het vrijlaten van vermoeidheid en pijn uit je lichaam ervaar je bij zo een massage. Naast het relaxen na een lange dag biedt de fysiotherapie ook herstel aan na een ongeluk of een nare ervaring te hebben gehad. Het kan je mentale welzijn ook bevorderen. Er wordt gewerkt met de cliënt haar energie en intuïtie om het beste resultaat te bieden. Je zult er als een nieuw mens vanaf komen. Het brengt je gehele lichaam, gedachten en ziel zullen op een plaats van relaxatie en vernieuwing meer dan ooit. De ervaring die je zult hebben na zo een massage, zal voor zichzelf spreken.

Budget

Los van de herstellende werking weegt het ook niet zwaar op je budget. Met een gangbaar bedrag kan je wekelijks of maandelijks gebruik maken van deze relaxerende massage. Lees dus deze pagina om te weten waar je terecht kan voor deze levens veranderende ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.