Op zoek naar biologische voeding?

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met kun gezondheid en kiezen biologische voeding. Bijvoorbeeld omdat er minder hormonen in biologisch vlees zitten, omdat er geen pesticiden worden gebruikt bij de biologische groente. Omdat er gewoon veel meer smaak aan zit en lekkerder is, omdat het beter is voor je lichaam, en omdat je door het eten van biologische voeding een steentje bijdraagt aan het milieu. Indien je in Leiden of omgeving woont, kun je kiezen voor Biologische voeding Leiden. Er is een groot assortiment biologische voeding waaruit je kunt kiezen.

Aan wat voor biologische voeding moet je denken?

Wanneer je kiest voor Biologische voeding Leiden is er dus veel keus! En biologische voeding is enorm uitgebreid. Denk daarbij aan biologische honing, lekker voor door de yoghurt. Wil je zelf een cake bakken? Dan kun je een keus maken aan de diverse biologische meelsoorten. Je kunt ook denken aan koffie van koffiebonen met bio-certificering. Of diverse soepen en sauzen. Natuurlijk kun je ook voor het ontbijt veel vinden zoals brood en allerlei soorten beleg. Als je geen suiker eet kun je ook heel veel vinden zoals koekjes gezoet met natuurlijke suikers. Voor ieder genoeg keus dus!

Nog wat voordelen van biologische voeding

En wil je nog meer voordelen weten van biologische voeding? Er is geen kunstmest gebruikt, er heeft geen genetische modificatie plaatsgevonden. Tevens zijn er geen groeihormonen of antibiotica gebruikt. Je kunt het vaak ook controleren: heel veel producten bevatten het Demeter-keurmerk. Dit betekent dat het productieproces op een biologisch-dynamische manier heeft plaats gevonden, gebaseerd op de leer van Rudolf Steiner. Daarbij is er een holistische kijk op de boerderij en het boederijleven. Met veel aandacht voor natuurlijke middelen en een goed welzijn voor de dieren. Een ander keurmerk is het EKO-keurmerk, ook dit geeft aan dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen en geen kunstmatige geur- en smaakstoffen zijn gebruikt. Je betaalt wel wat meer, maar dan weet je wel zeker dat je iets goeds doet voor je gezondheid! Maak vandaag nog een keus uit de Biologische voeding Leiden!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.