Peuter perikelen aan tafel

Peuters staan er vaak niet om bekend dat ze veel verschillende soorten eten lekker vinden. Iets wat ze nog niet eerder hebben gegeten wordt niet van harte weggewerkt. Of ze hebben na 2 happen geen honger meer. Uren heb je in de keuken gestaan om jouw peuter het beste voor te kunnen zetten maar helaas weer geen geluk. Wat eet een peuter eigenlijk het liefste? Vooral dingen die hij al kent en smaken die niet heftig zijn met pittige kruiden. 

Iedere dag gezonde maaltijden voor de peuter

Je wilt dat jouw peuter alles binnen krijgt wat hij nodig heeft. Wat eet een peuter als hij zelf mag kiezen? Waarschijnlijk koekjes en ijsjes, maar dat ga jij niet op tafel zetten voor hem. Maaltijden met variaties als rijst, pasta, zoete aardappel, quinoa en orzo spreken jou meer aan. Met iedere dag ander soort groente zoals paprika, wortel, courgette, champignons of broccoli. 

Geen toegevoegde rommel

Maaltijden vol met de beste voedingsstoffen, vitamines en mineralen maar zonder toevoeging van zout of suikers. Een uitgebalanceerde maaltijd speciaal afgestemd op jouw kindje. Maaltijden die bereid zijn met gezond geteelde groenten en 100% vegetarisch. In plaats van vlees zijn de maaltijden voorzien van vega vleesvervangers zoals tempeh, vegetarische gehaktballen, vega knoflook kip of vega gehakt, paddestoelen zoals champignons of shiitake, bonen en jackfruit. 

Iedere dag een feestje aan tafel

Jouw peuter kan niet wachten tot het avondeten wordt geserveerd met deze heerlijke gerechten, alsof hij iedere dag chique uit eten gaat. De maaltijden zijn gevarieerd en de porties perfect afgestemd op wat jouw peuter moet eten. Zo blijf je nooit met grote hoeveelheden eten zitten. Verantwoord omgaan met voedsel is belangrijk in een tijd waarin veel wordt verspild. Maaltijdboxen online bestellen draagt bij aan een duurzame manier van leven, je gooit immers niets meer weg en je zorgt er ook nog eens voor dat jouw peuter iedere dag een verse en vooral gezonde maaltijd binnen krijgt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.